Jets

Praktisch advies in rare tijden

Wie zijn wij?


Jet Dominicus is juriste, met een specialisatie in arbeidsrecht. Na een aantal jaren als advocate te hebben gewerkt, is ze zich verder gaan specialiseren in loopbaanbeleid. Door verschillende (spel) technieken te gebruiken, kan Jet het gesprek tussen werkgever en werknemer begeleiden om zo te komen tot een optimale situatie. Jet kan het hele loopbaantraject van instroom, doorstroom en uitstroom emotioneel, financieel en arbeidsrechtelijk begeleiden.

Jet Idskes is bedrijfskundige, met een liefde voor projectmatig werken. Door haar ervaring in mbo- onderwijs kan ze na analyse een complexe materie in Jip en Janneke taal aan alle betrokken voorleggen, om daarna aan de hand van vooraf gestelde kritische prestatie-indicatoren het verbetertraject in te gaan. Om divers samengestelde groepen naar taak- en resultaatverantwoordelijkheid te brengen maakt ze graag gebruik van ‘moderne’ technieken zoals TMS en Six Sigma.

Wat bieden we?


Een frisse blik op uw (strategisch) HRM beleid: een sparringpartner voor organisaties in transities. Jet kan uw (operationele) bedrijfsprocessen doornemen, Jet bekijkt uw kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbestand. Samen met u signaleren we knelpunten en maken we een traject op maat passend bij uw organisatie en uw behoeften.